Почетна / Избор на Уредникот / Советниците нема кој да ги советува

Советниците нема кој да ги советува

Поради новонастанатата состојба, откако градоначалникот Благој Бочварски е предложен за Министер за транспорт и врски.Денеска советот ја констатираше оставката на Јане Миланов како негов претседавач.Всушност Јане исполни норми од Законот за локална самоуправа за да може да биде назначен како в.д. градоначалник.На неговото место e избрана Маријана Рогожарска-Попова.И за изненадување , како јаготка на шлагот координатор на советничката група на СДСМ и коалицијата е претставникот на Партијата на пензионерите Иван Бојаџиски.Во јавноста познат како новинар, но и главен организатор на манифестации “избор на кромид- плескавица новинар“ , или избор по принципот “Курто и Мурто“ .

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *