Почетна / Избор на Уредникот / Сон: да се биде претседател на суд

Сон: да се биде претседател на суд

Во основниот суд во Штип тече постапката за избор на претседател на оваа правосудна институција.Во конкуренција се повеќе  судии , од кои некои се истакнале  по арно, ги има малку, и судии кои ќе ги паметиме по лошо, поради нивните пресуди и учество во активности кои се во сферата на коруптивност.За да го остварат неотсонуваниот сон.Судиите често можат да се видат со локални , но и републички функционери, разбира се, од партиите на власт.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *