Почетна / Црна хроника / Сообраќајни контроли

Сообраќајни контроли

СВР Штип спроведе засилена акциска контрола на техничка исправност на возилата учесници во сообраќајот. Притоа, било констатирано дека пет возила биле технички неисправни, три возила биле со измината важност на сообраќајната дозвола и шест биле нерегистрирани. За сите прекршоци изречени се соодветни казни.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Излетување кај новиот мост.

За време на празничниот викенд неодговорен возач , во чудна состојба и под врелината на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *