Почетна / Избор на Уредникот / Споени цевките до филтер станицата

Споени цевките до филтер станицата

Екипи ангажирани од страна на Министерството за земјоделие за поврзување на постојната филтер станица за прием на вода од хидросистемот Злетовица започнаа со своите дводневни активности.Денеска се работело на поставување на азбестноцементна цевка со профил 500 милиметри.Поради оваа активност Штип денеска и утре ќе има нарушено водоснабдување, кои ќе се почувствува со недостаток на вода на повисоките коти.

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *