Радио Штип
Спорт

СПОРТСКИТЕ ХЕРОИ НА ШТИП!

ДАНИ НИКОЛИСКИ И ТРЕНЕРОТ НА ЏИУ ЏИЦУ ОСЕНСЕИ- БАЛЕКС ВИКТОР ВЕЛИНОВ.
ДАНИ НИКОЛИСКИ 13 ГОДИШЕН УЧЕНИК ВО ОУ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ГО ОСВОИ ЗЛАТНИОТ МЕДАЛ НА ЕВРОПСКИОТ КУП ВО МАРИБОР, СЛОВЕНИЈА.. ПРИДОНЕС ЗА СИТЕ МЕДАЛИ НА ОВОЈ КУП ИМА И ПЕДАГОГОТ ВИКТОР ВЕЛИНОВ!

Штипски асови

Слични Новости

Се враќа кошарката кај девојките од Штип.

trajce jovanov

Фудбал за душа

trajce jovanov

Најпознатиот пинг-понгар меѓу лекарите Д-р Венцо Шопов

trajce jovanov

Leave a Comment