Почетна / Инфо / Студентите бараат да работат студентските домови

Студентите бараат да работат студентските домови

Студентите  кои се сместени во студентските домови бараат домовите да работат во текот на целото лето, со посебен режим кој ќе ја гарантира нивната безбедност. Тие ќе имаат потреба од сместувачките капацитети во текот на целиот летен период, за да можат да присуствуваат на практичната настава и испитните сесии што ќе се одвиваат во јуни, јули, август и септември.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *