Радио Штип
Избор на Уредникот Македонија

Телекабел по трет пат е прогласен за “Супербренд“ на Македонија.

Најдовме уште една потврда  за агилноста, за самопрегорот, за посветеноста и пожртвуваноста во Телекабел за постигнување одлични резултати, и финансиски и организациони, тоа е признанието “Супербренд“.

“Супербренд“ е потврда и за тоа дека Телекабел,има нови планови за развој и напредок.Во Штип , за Штип ниту една компанија трипати не е прогласувана  за “Супербренд“ на Македонија.

Телекабел секако е  општествено одговорна компанија, позната пошироко по бројните донации.Деловната политика оваа година ја стави компанијата “Телекабел“ пред нов предизвик наречен Мобилна телефонија.

И пак без сомнеж, благодарејќи на посветеноста и пожртвуваноста , како животно мото на Роберт Димитров, менаџерскиот тим и сите вработени, на Телекабел нема да му избега и четвртото прогласување за СУПЕРБРЕНД  на Македонија.Честито!!!

Слични Новости

Легализација на Кула Вавилон

trajce jovanov

Реалната ментална состојба на општеството е Амди Бајрам

trajce jovanov

Воздухот во Штип загаден од запалени стрништа

trajce jovanov

Leave a Comment