Почетна / Бизнис / Трговско подметнување

Трговско подметнување

Трговските подметнувања се идентификувани одамна.Сега само ги модернизираа методите на подметнување  на граѓаните.Популарен маркет, кој важи за популарен поради ниските цени лоциран во населбата Сењак, треба ургентно да биде затворен,и тоа поради целосна нехигиена.Подот неможете да препознаете дали е терацо мермер или нешто друго поради складираната нечистотија.Картони и најлонски фолии насекаде.Што и да допрете прав колку сакате, а корпите за пазарување се чистени само кога биле произведени.Друг Маркет на улицата сремски фронт, нема проблем со нехигиената има проблем, нема паркинг, па се злоупотребува и тротоарот и коловозот.Понекогаш таму пред тој маркет слон да падне неможете да го најдете во таа бркотница на автомобили.Важи за сите дека ниту една трговска фирма не го почитува правилото за дезинфекција на корпите за пазарување, има толку црнило, што црвената боја на дното станала црна.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Симулација-вакцинација

Клиничката болница од Штип, како носител на масовната вакцинација на населението од Источна Македонија во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *