Радио Штип
Балкан

Турција земја на разводи

Разводите во Турција, според статистичките податоци од 2001 година, постојано се зголемуваат.

Најголем број разводи имаше минатата година.

Вкупно 142.448 семејни двојки се развеле во текот на 2018 година, што е за околу 20.000 повеќе во споредба со претходната.

Слични Новости

НАТО да плати штета од операциите против СР Југославија

trajce jovanov

“Мразам школо и Срби“ и друго по сплитските училишта

trajce jovanov

СПЦ, не признава МПЦ,не ја признава ЦГПЦ, сега и УПЦ.

trajce jovanov

Leave a Comment