Почетна / Избор на Уредникот / Убавата страна на животот се врати во својот дом ANGELS CAFE`

Убавата страна на животот се врати во својот дом ANGELS CAFE`

48 часови не делат од враќањето на убавите настани, во својот дом ANGELS CAFE

Но, повеќе тоа не е истиот објект, овој е уште поубав, подобро осмислен, комплетено дизајниран за новите весели и среќни мигови на пулсирањето и потребите на животот.

Вградени комплетно нови системи за аудио и видео.

Дигитални светлосни уреди, кои овоможуваат се` што има модерна сцена , тоа да се реализира.

Звучни системи, кои имаат чистално јасен и неизобличен тон.

Видео панели , кои озможуваат повеќедимензионална проекција на просторот.

А, пак она што се нарекува “добредојдовте“, влезот е со мерка дизајниран и така е уреден.

За помалку од 48 часови, ќе се уверите во вистинитоста дека убавината на животот се врати во својот дом ANGELS CAFE

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *