Почетна / Бизнис / УГД ќе добива струја од бугарска компанија

УГД ќе добива струја од бугарска компанија

Универзитетот „Гоце Делчев“ Штип по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со „Соларпро холдинг“ АД Софија Р.Бугарија подружница во земјава. Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ е 7.447.306 денари или околу 121.000 евра

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

За повисоки плати, ја качија цената на струјата

АД МЕПСО 2020 година ја заврши со загуба од 5,8 милиони евра, но тоа не …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *