Почетна / Бизнис / Угостителите бараат надомест на штетата.

Угостителите бараат надомест на штетата.

Независната угостителска комора (НУК), во името на 6.500 регистрирани угостители со повеќе од 35.000 вработени бара јавна средба со премиерот Зоран Заев, отворена за медиумите на која би се дискутирало за, како што велат, оправданоста на „селективна рестриктивна мерка“ и за неопходноста од носење на посебен сет мерки за финансиска поддршка и помош наменета селективно само за угостителите.Загубата на угостителите ќе ја надмине бројката од 22 милиони евра.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *