Почетна / Избор на Уредникот / УЈП во акцијата “стасување на даночни пастрмалии“

УЈП во акцијата “стасување на даночни пастрмалии“

Aлоооо! УЈП!!!!!!.И Вие ли зјапавте  во  Цеца, па не видовте дали некој издава фискална сметка, дали има фискална каса, за да издаде сметка.

Алооо!УЈП!Ветивте дека ќе контролирате кој има и кој нема фискални уреди.Ветивте ама ништо не сторивте.Сторивте, едно десетина луѓе да заработат пари,колку педесетина работници и тоа сите заедно со нивните бруто плати за година дена.

Алооо!УЈП!Според Уставот во ваше толкување, сите не сме исти пред Законот.

И кога ќе дојде онаа активност за малтретирање на нас обичните смртници, пополнување на годишната даночна пријава и нејзино што електронски што на шалтер, предавање,да заборавите.Та вие од УЈП не` отпишавте нас.

Сега можете покрај тоа што гледавте во Цеца, можете и да каснете по некое парче пастрмалија.Честат газдите кои од пастрмалија знаат колку што Крале Марко, знаел за пинг-понг…

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *