Почетна / Македонија / Фасaдно кровна реконструкција

Фасaдно кровна реконструкција

Од денеска најиавено е започнувањa реконструкција на фасадата на училиштето “Тошо Арсов“, а во истовреме и замената на кровот.Таму  пред  едно четириесетина години на кровот се монтирани салонитни табли.Тие истите ќе бидат заменети.Убаво би било училиштето да се погрижи и за зелената површина која е зад лицето на објектот.Треба и друг вид на растенија нараснале, а таму на спортските терени чии ли се, рекреаира млад свет.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Симулација-вакцинација

Клиничката болница од Штип, како носител на масовната вакцинација на населението од Источна Македонија во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *