Почетна / Бизнис / Фирми кои земале народни пари, а не исплатиле плата

Фирми кои земале народни пари, а не исплатиле плата

Тие што добиле парична помош за плата, а не поделиле плата во Штип се

GABI-94 D.O.O.E.L. [TIP [TIP

ENERXI GRUP LTD D.O.O.E.L [TIP

ART L&M DEKOR D.O.O.E.L [TIP [TIP

MONI MARI D.O.O.E.L. [TIP [TIP

KAJ ACE 2012 D.O.O.E.L. [TIP

Advokat Zoran Gicev

CD-KOM D.O.O.E.L. [TIP

BALTAN STAR 2017 D.O.O. [TIP

 

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Симулација-вакцинација

Клиничката болница од Штип, како носител на масовната вакцинација на населението од Источна Македонија во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *