Радио Штип
Свет

Фотографии на штипјани на светско фото биенале

Фото сојузот на Македонија ги одбра фотографиите  кои ќе се најдат на фотографското биенале 2019 во организација на Интернационалната федерација на фотографите.Годинава Уметничкиот совет на ФСМ одбра и фотографии од неговите членови инаку штипјани, Зоран Здравев и Методи Максимов МетоМакс

Слични Новости

Кралска забрана за принцезата

trajce jovanov

700 лица на Нов Зеланд евакуирани, од пожари.

trajce jovanov

Тројца мртви по пукањето во Утрехт-Холандија

trajce jovanov

Leave a Comment