Почетна / Избор на Уредникот / Хакирана On line настава

Хакирана On line настава

Во основното училиште “Димитар Влахов“  и тоа во паралелка за петто оделение се случи најстрашниот удар на платформата за он лајн настава.Имено неколку дена некој повозрасен тип ја хакира платформата, влегува неовластено на часот, и пушта музика, се пушта себе си, ги исклучува микрофоните на учениците, и патем на децата им го покажува задникот на неговата девојка.Веќе неколку дена, институциите во Штип молчат.Надлежната за образование е во странство на годишен одмор, иако е наделжна за образованието кое што туку почна.Молчат и тие што ја осмислија платформата , но и тие што го прогонуваат хакерството.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *