Почетна / Избор на Уредникот / Хотел “Див трговски центар“

Хотел “Див трговски центар“

Докажаната дивоградба Трговскиот центар, со оглед на искуствата на најголемите дивоградаши, станува сместувачки центар.

Не среде ноќ, туку среде ден, на приземјето беше легнат човек на црвениот теписон, и уживаше во сонот што му го пружи конфорноста на приземјето на трговскиот.

Друг случај, ама не е од зимата, туку од летото. На етажот, уште подобар сместувачки капацитет.Душек и на душекот жена.

Рчи, и рикот на рчењето го тресе етажот.Одамна жената немала така мирен сон , како во комодитето на првиот спрат на хотелот дивоградба трговски центар.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *