Радио Штип
Бизнис

Чешлите , ножиците и четките имаа нови цени

Да не бидат покусо, односно и за нив да се збори макар и арно, најавија повисоки цени фризерско козметичките салони.

Причина биле покачените цени на основните репроматеријали чешли, четки, ножици и слично. Фризерите и козметирите така велат, а вистината е ќе ја дознаете кога ќе прошетате низ продавниците за козметика, таму цените се стабилни повеќе години,а одредени производи имаат и пониски цени.

Алибито им важи само да желбата за профит.

Цените треба да ги регулира пазарот, е не здружени.Дали овој тип на услужители сакаат пазарна или договорна економија.

Слични Новости

Македонската плата е како сарма.

trajce jovanov

Граѓаните сакаат пониски цени во мобилната

trajce jovanov

Работните места во Германија неизвесни

trajce jovanov

Leave a Comment