Радио Штип
Занимливости Избор на Уредникот

Шенки не јаде дренки, но затоа има гаќи од 188 евра

Како тоа не знаете кој е Шенки Маслани. Тоа,таа појава која живее во Арачаиновo , и го живее својот Версаче сон.Неговата куќа, неговиот автомоби,мебел, сите се излепени со логото на Версаче, а Шенки неодамна отвори кфетерија, и знам дека од прва ќе погодите дека се вика Версаче.

Овој пребогат Албанец, истaкнува дека сите производи кои тој ги има, се оригинални и ги купува од Италија.Во гардероберот се е Версаче,од капа до чорапи. Неодамна си купил боксерки од 188 евра и чорапи од 45 евра.Целат му е да докаже дека и во Македонија убаво се живеело. Ех Шенки Шенки, лесно тие на тебе не јадеш дренки…

Слични Новости

Здравственото осигурување во нови парисобирачки лавиринти

admin

Извадено, лекувано, и пак вратено во утробата

trajce jovanov

Љубовта кон BMW7,именител на Спасовски, Хари Костов и Алек“Теранова“

trajce jovanov

Leave a Comment