Почетна / Спорт / “Штипски асови“ ги бираат најдобрите спортисти за 2020 година

“Штипски асови“ ги бираат најдобрите спортисти за 2020 година

ТРЕНЕР НА ГОДИНАТА 2020 ГОДИНА САШКО АРСОВСКИ

ТРЕНЕРИ 2020 ГОДИНА ВЛАТКО ДАВИТКОВ И ДАРКО МИТЕВ, ФУДБАЛ, ДАВОР ТАСЕВ, БОРЕЊЕ,ШЕНОЛ АСАНОВ, КИК БОКС,ВАНЧО САНЕВ, МАШКА ОДБОЈКА, БЛАГОЈ ТАСЕВ, ЖЕНСКА ОДБОЈКА!

СПОРТСКИ РАБОТНИК НА ШТИП ВО 2020 ГОДИНА

МЕТОДИ ПАПАРОВ КОЈ ГИ ВОДИ СИТЕ ОДБОЈКАРСКИ ЕКИПИ ВО ШТИП

 

СПОРТСКИ СУДИЈА ВО 2020 ГОДИНА

НИКОЛА МИЦЕВСКИ, ОДБОЈКАРСКИ СУДИЈА КОЈ СУДЕШЕ НА ЕП ВО ИТАЛИЈА ЗА МЛАДИ ОДБОЈКАРИ

 

НАЈГОЛЕМ АФИРМАТОР НА ШТИПСКИОТ И МАКЕДОНСКИ СПОРТ БОБАН НИКОЛОВ – СО МАКЕДОНСКАТА ФУДБАЛСКА РЕПЕЗЕНТАЦИЈА ПО ВТОР ПАТ УЧЕСТВУВА НА ЕП- ЕДНАШ ЈА ПРЕДВОДЕШЕ МЛАДАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА, СЕГА И СЕНИОРСКАТА!

 

НАЈГОЛЕМ СПОНЗОР НА СПОРТОТ ВО ШТИП 2020 ГОДИНА

КИРИЛ ГОГОВ

 

Штипски Асови ги избира најдобрите борачи зз 2020 година

1.СТЕФАН ШТЕРЈОВ

2 НЕНАД ПАНОВ

3 МАРТИН СТОЈАНОВ

 

ШТИПСКИ АСОВИ ГИ ИЗБИРА НАЈДОБИТЕ ЏИУ ЦИЦУ СПОРТИСТИ ЗА 2020 ГОДИНА

1.ЈОВАН НИКОЛИСКИ

2 ДИМИТРИ РАДЕВ

3.ДАНИЛ НИКОЛИСКИ

 

 

ШТИПСКИ АСОВИ ГИ ИЗИРААТ НАЈДОБРИТЕ  ФУДБАЛЕРИ ЗА 2020 ГОДИНА

1.Фудбалер на годината Мартин Стојанов

2 Ристе Наумов

3 Дарко Додев

млади фудбалери

Анџело Николовски, Јован Манев, Љупче КУДЕВ

ШТИПСКИ АСОВИ ГИ ИЗБИРА НАЈДОБРИТЕ ПЛИВАЧИ ВО 2020 ГОДИНА

1 Вероника Зашевска,

2 Смиљан Нашков

3-4 Методи Георгиев и Ивона Наумова

 

ШТИПСКИ АСОВИ ГИ ИЗБИРААТ НАЈДОБИТЕ ОДБОЈКАРИ ВО 2020 Г.

МАЖИ: КРИСТИЈАН РИСТЕВСКИ, СТЕФАН САНЕВ , ДАРКО ТОШИЌ.

ЖЕНИ :МИЛА ВАКУВСКА, АНАСТАСИЈА ПЕТРУШЕВСКА, ЈАСНА СМИЛКОВ

 

НАЈДОБРИ СПОРТИСТИ НА ШТИП ВО ИЗБОР НА ШТИПСКИ АСОВИ К А Р А Т Е

1.EМИЛ ПАВЛОВ

2 ЖАРКО АРСОВСКИ

3 БОЈАНА МАНЕВА

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Злато и бронза на “Гладијаторот“ Никола Нацев

Во Србија се одржа меѓународниот турнир Трофеј Белград. Учествуваа репрезентации од екс југословенските простори. Континуитетот …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *