Почетна / Македонија / Штип нема јавни тоалети

Штип нема јавни тоалети

Штип урбана средина, без најбарани урбани објекти јавни тоалети.Пред 50 и кусур години штип имаше јавни тоалети, сега нема ниту еден.Потреба граѓаните имаат од вакви објекти, а ако тие имаат потреба нејасно е зошто општината  не планира изградба на неколку вакви објекти јавни тоалети.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *