Почетна / Македонија / Што значи медицината

Што значи медицината

Денеска започна  Вториот конгрес на студентите по општа медицина.Конгресот е насловен  „Што значи медицината ако умираме сите?“ отворањето присуствуваше   министерот за здравство на Република Северна Венко Филипче како и ректорот на УГД проф. д-р Блажо Боев.Сесиите ги држат еминентни лекари и професори по медицина од Северна Македонија.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *