Јаден ум

Човек ќе штукне.
Умот ќе му пукне.
Јавни соби
Јаден ум во празни соби.
Дури и МВР сака да коби.
Измислува лоби
Измислува приведен и дроби, ли дроби.
Во јадна соба ги имало во Штип , Ла Валета, па дури, и во  Најроби.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *