Почетна / Балкан / Љубоморна кучка!!!

Љубоморна кучка!!!

Госпожа Захариева, зошто си болно љубоморна на мртовец.
Љубоморна си, затоа што Тито и Југославија, не беа Сталин.
Љубоморна си, затоа што народите од Југославија, чекореа по друг по слободољубив пат од оној на Живков.
Љубоморна си, затоа што Тито го ценеа сите особено на оние на Запад, особено од сите сегашни држави , освен од тие што беа под Сталин и таквите како твојот ‘демократ“ Бај Тошо.
Љубоморна си , бидејќи никогаш не си успеалс да разбереш, зошто ние Македонците го сакаме Тито.
ЉУБОМОРНА СИ – Бидејќи Тито како лидер, го направи тоа што го сакаше македонскиот народ, да формира своја држава и да се развива во своја држава, тоа што сите ваши цареви и деспоти ниту еднаш во историјата не го сакавте.
Љубоморна си-Го споредувате Тито со Хитлер.Де мајката , знам дека ти е тешко во главата која ти е полна со фиксации.
Документите на народите од Европа и светот за тој период говорат нешто сосем поинаку.
Ама вие бугарските неофашисти, мислите дека Тито бил Хитлер.
Што си ти госпожа Захарова. Што си?
Според ставовите твои госпожа, ти си обична политичка гејша.
Да се биде љубоморен на мртовец, е доказ на тешка ментална ретардација.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Христос Воскресна-Навистина воскресна.Честит 1-ви мај!

РЕДАКЦИЈАТА НА РАДИО ШТИП, НА СВОИТЕ СЛУШАТЕЛИ-ЧИТАТЕЛИ, НА СИТЕ ГРАЃАНИ ИМ ГИ ЧЕСТИТА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *