Почетна / Македонија / 116 години од загинувањето на Гоце Делчев

116 години од загинувањето на Гоце Делчев

Одбележувајќи ја 116 годишнината од загинувањето на Гоце Делчев, претставници од локалната самоуправа  положија цвеќе пред спомен обележјето на Гоце Делчев, потоа беше организирана Ликовна и литературна програма и пригодна програма по повод Денот на училиштето Гоце Делчев.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *