Почетна / Избор на Уредникот / 150.000 евра за пешачки конзоли

150.000 евра за пешачки конзоли

Министерството за транспорт и врски одлучи на Штип да му додели 150.000 евра за изградба на конзоли за пешаци на ободите на реката Отиња.Со реализацијата на овој проект ќе се овозможи побрза циркулација на сообраќајот, а воедно ќе се добијат и повеќе паркин места за возилата, а додека пешаците слободно ќе се движат по конзолите, истакна во Штип министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *