Радио Штип

Месец : February 2019

Занимливости

Скали за мачки

trajce jovanov
Домашните мачки, особено ако се навикнати да поминуваат време надвор, обожаваат постојано да влегуваат и да излегуваат од домот. Жителите на Берн, Швајцарија кои чуваат
Македонија Црна хроника

1.5 милиони денари како административец ги здиплил од извршител

trajce jovanov
Четириесетишестгодишен Штипјанец заработи кривична пријава, откако од трансациската сметка со која располагал неговиот работодавач, бесправно префрлил над еден милион денари на шест лица кои се