Почетна / Македонија / 3.05.1917 роден Киро Глигоров
???

3.05.1917 роден Киро Глигоров

По повод 102 годишнината од раѓањето на првиот Претседател на независна Република Македонија, Киро Глигоров, ОМЦ „Киро Глигоров“, денеска  организираше отворен ден, за посета на спомен собата, при што ќе беше  проектиран и краткиот биографски филм за Глигоров.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *