Почетна / Избор на Уредникот / “Осми септември“ во рацете на Томе Коцев.

“Осми септември“ во рацете на Томе Коцев.

Томе Коцев, ја доби државната награда “8-ми Септември“.Коцев е гегенда на штипското и македонското борење, кој постигна успеси на меѓународен план, но и како педагог донесе државни титули на Балканец и АК Брегалница., и успеси на македонската репрезентација. Беше член и на форумите на ФБСМ, а сега е претседател на Здружението борачи-ветерани на Македонија..

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *