Почетна / Инфо / Прием за најдобрите студенти на Медицинскиот факултет.

Прием за најдобрите студенти на Медицинскиот факултет.

Градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски,поради стартот на новата академска година изврши прием  на двајцата најдобри студенти на медицинскиот факултет при УГД Штип, Александар Лонгуров и Стефан Коцев.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *