Почетна / Избор на Уредникот / Подарени 50 таблет уреди.

Подарени 50 таблет уреди.

Фирмата „Еколог интернационал“, на општината и донираше 50 таблети за полесно следење на наставата, и тоа за деца од  семејства со помали финансиски приходи или социјално загрозени семејства.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *