Почетна / Избор на Уредникот / Образование и стручните кадри

Образование и стручните кадри

Повеќе од 40 години образовниот систем, божем се обидува да направи кадар за стопанството , а стопанството божем постојано бара образовани кадри.Позната игра на мачка и глушец.Затоа  дебатите за образованието и стопанството се ветер и магла, ништо повеќе.Повторно на стопанството му треба кадар кој ќе биде слабо  платен, а образованието ќе има ученици за одржување на училишниот систем на плати.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *