ANGELS CAFÉ`-FIESTA

8-миот ден од денеска, е нов старт, нов почеток на новата ера на Енџелс кафе.Тој ден започнува повторно со работа но во комплетно преуреден простор Енџелс кафе.А тој ден 28-ми август е старт и на Summer Best Festival.Фестивалот започнува со настапот на
CONSTANTIN V
Во вечерниот термин, настапуваа:
DINO MFU
DIM CHORD
CHRIS CHILD
ANTIGONI LUPO

Чувството за радоста и убавината на животот приредено од Енџелс кафе со несмален интензитет и со одличен квалитет ќе продолжи  до 3-ти септември.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *