Радио Штип

Автор: trajce jovanov

217 Постови - 0 Comments
Избор на Уредникот Спорт

Легитимно нелигитниот ОФС го подрджува Сејдини за претседател на ФФМ

trajce jovanov
Легитимно нелигитиманиот претседател на ОФС Димитар Џонов вчера бил во Кичево на “бацување“ рака кај Мухамед Сејдини,  и тоа во Кичево, за да му честита