Радио Штип

Категорија: Балкан

Балкан

Дачиќу-пачиќу, не причај глупости бре, немо` да нас срамиш, му порача српската фолк естрада.

trajce jovanov
Политичкaта певаљка Ивица Дачиќ, има  чудни сознанија за смртта на пејачот Шабан Шаулиќ. Дачиќ вели дека починатиот крал на народната музика, по несреќата, која се
Балкан

Злокоб надвисна

trajce jovanov
Никола Марковиќ кој во понеделникот вечер се самоуби пукајќи си во глава со пиштол на таткому кој го украл обивајќи ја фиоката каде таткото заклучен