Радио Штип

Категорија: Балкан

Балкан Бизнис Избор на Уредникот

“Перутине Птуј“ или “Неопланта“ а и другите не` трујат со салами, виршли , колбаси…

trajce jovanov
Подметнуваат месо кое во Европа се пали.Од саламите “Перутине Птуј“ можете да добиете рак, но производите на оваа компанија се уште поопасни, пишува српски “Ало“.Оваа