Радио Штип

Категорија: Црна хроника

Македонија Црна хроника

1.5 милиони денари како административец ги здиплил од извршител

trajce jovanov
Четириесетишестгодишен Штипјанец заработи кривична пријава, откако од трансациската сметка со која располагал неговиот работодавач, бесправно префрлил над еден милион денари на шест лица кои се