Радио Штип

Категорија: Македонија

Избор на Уредникот Македонија

Реалната ментална состојба на општеството е Амди Бајрам

trajce jovanov
Амди Бајрам, Амди кола, Бајрам со мозокот.По бројните телевизиски настапи, зовреа и социјалните мрежи.Пост фестум!Амди Бајрам е огледало на реалната ментална состојба на општеството.
Македонија

Клиничка болница ја потпира Физикална терапија

trajce jovanov
Клиничката болница и покрај тоа што статусната состојба на физикалната терапија е при Универзитетот Гоце Делчев, инвестира во доопремување и реконструкција.Во физикалната терапија  работат 14
Избор на Уредникот Македонија

2222 година ќе биде изградена Клиничка болница во Штип

trajce jovanov
Клиничката болница ќе биде изградена 2222 година.Грчката компанија Итеркат, која е носител на договорот за изградба на клиничката болница, го раските договорот со подизведувачот штипски
Избор на Уредникот Македонија

Владата создава медиумски протекционизам и хаос.

trajce jovanov
Последните измени на Законот за аудио и аудиовизулени медиумски услуги го потврдуваат сомнежот на Здружението на новинари на Македонија дека Владата и понатаму има намера
Избор на Уредникот Македонија

(С)МРТ троши пари за Евровизија, труејќи не‘ со безвезна програма

trajce jovanov
МРТ ќе потрошела 150.000 евра за настап на Евровизија во Израел.Огромен дел од јавноста има мнение дека овие пари ќе беа поцелисходно потрошени во програмски
Македонија

Панче Докузов,кој ја сруши корупциската тврдина на Илчо Захариев, да биде член на антикорупциска

trajce jovanov
Денеска продолжија интервјуата во Собраниоето на Македонија со тие кои поднесоа пријави за членови на Антикорупциската комисија. Денеска интервју даде и познатиот правник од Штип,