Радио Штип

Категорија: Занимливости

Занимливости

Скали за мачки

trajce jovanov
Домашните мачки, особено ако се навикнати да поминуваат време надвор, обожаваат постојано да влегуваат и да излегуваат од домот. Жителите на Берн, Швајцарија кои чуваат