Вести

Како до пари од ЕУ

Денеска во Штип  се одржа работилница за финансиската поддршка што ја овозможува ЕУ.

Никола Бертолини, раководител на секторот за соработка на делегацијата на Европската Унија, ги претстави можностите за финансирање што ги нуди ЕУ и начините како да се користат тие средства.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter