Вести

Како до парите од ЕУ

Денеска,се одржа состанок на претставници од Источен плански регион и претставници од општините од ИПР.

Целта беше запознавање со можностите за користење на средства директно од проектниот тим од проектот, по објавување на јавниот повик за доставување на барање за користење на средства од вториот прокет за подобрување на општинската услуга.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter