Вести

Трговски “On line“ финти

Нема  ден, а трговците да не смислат некоја ујдурма како да дојдат до парички, особено сега пред нова година и Божик.

Голем трговски ланец на електроника и бела техника, на своите интернет странички ставил производи, кои се примамливи и кои можеш веднаш со картичка да ги платиш и преку интернет, односно он лајн.И ако не проверите во најблиската продавница, парите ќе ви отидат во неврат или ќе ве молат за тие пари да купите нешто што не ви треба, а ако и така не сакате, тогаш парите ги добивате догодина. Во продавниците велат дека тој производ бил поставен пред две години и дека веќе го нема.Го нема, но на веб порталот го има.Ете можност некои кои не ја завршиле работата добро, а тие некои се надзор да проверат како се брка во џебот на граѓаните.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter