Вести

Нов претседател , стари предизвици

Новинарската фела, барем тие што се членови добија нов претседател на Здружението на новинарите.

Другите пак дишат на шкриги.Да беше како што се претставуваат во Здружението на новинарите, немаше да им згасната локалните радио и телевизиски станици и 400 новинари и други кадар да останат на улица.Насер Селмани беше вработен во Вест, во негов мандат “Вест“ и другите весници отидоа во неврат.Толку за влијанието на ЗНМ за новинарството и унапредувањето на новинарството.По нова година за очекување новинарите и другиот кадар по медиуми да бидат на удар.

.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter