Вести

Автобусот се превртел на патот ЛЕСКОВЕЦ - ШТИП

Новинарството во Македонија го мачат многу проблеми.Најчеста е неписменоста.

Последен очебиен пример е автобуската несреќа на струшкиот автобус, што се случи на автопатот во близина на Лесковац – Србија.Фотографијата кажува се‘ за нашата писменост или неписменост.Кажува за нашата информираност, односно неинформираност.Им честитаме на сите п(а)ортали за нивната негрижа, неписменост и неинформираност.Според нивната неинформираност и неписменост , автобуската несреќа се случила на патот “ЛЕСКОВЕЦ – ШТИП“

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter