Вести

Не барајте администрација,има хибернација

Администрацијата и натаму само на сон администратира со обврските. Тие добро администрираат со празниците.

И денеска не работат.Објективно и треба да не работат.Потребно е овој нивен одмор да им биде продолжен до пензија.Претходно се шинаа од работа.Утре исто така нема да ги најдете на нивните работни места, бидејќи ќе евоцираат спомени, а од петок до таму следниот викенд ќе бидат на продолжен божикен одмор.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter