Почетна / Избор на Уредникот / Open Fiesta.Open Angels cafe`

Open Fiesta.Open Angels cafe`

Opening Fiesta, opening Angels café`.

Утврдена е целосната листа на гости учесници изведувачи на Фестивалот што во чест на повторното отворање на Енџелс кафе,се организира.

На листата познати и признати Ди Џеи.Од јужниот сосед Грција, се осуммина најдобри грчки диџеи:Ди МФУ,Дим Чорд, Крис Чајлд,Антигони Лупо,Димитрис Пацис, Џон Палис,Космополитан и честа на дамите, ди џеи од Грција ја спасува Евридики Мицокапа.

Од Србија гостува Надежда Димитриијевиќ, од  Бугарија,двојца ди џеи  Ема и Васко Си. .Листата на македонски ди џеи ја предводи:Константин В, Вера Јанковиќ, Василе,Тони Зен, ја надополнуваат  и двајца млади и исклучително талентирани ди џие Вац и Тасев.

Музички програмата ќе биде збогатена и со таканаречени живи свирки од познати изведувачи.За тоа во следна прилика.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *