Почетна / Избор на Уредникот / Автобуси ваму, таму, атобуси напред назад, лево десно!!!

Автобуси ваму, таму, атобуси напред назад, лево десно!!!

Шоферите да се кабил автобусот ќе го пикнат и ќе го паркираат дома во своите домови.Автобус е ова не е играчка, па пикни го кај сакаш, ама нашиве јуначишта шоферишта, автобусите ги пикаат секаде.Ги пикаат по тротоари по зелени површини, оти никој не ги казнува.Да има казни не ќе го прават тоа што го прават.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Џамбаски сака anshluss врз Македонија

Една нација живее на двете страни од границата Деве Баир, а тоа е бугарската, ова …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *