Почетна / Избор на Уредникот / Безбедноста е во парите, а не во безбедноста

Безбедноста е во парите, а не во безбедноста

Aвтомото сојузот на Македонија информира дека автопатот Миладиновци – Штип, секција Миладиновци – Кадрифаково и Кадрифаково – Миладиновци не е пуштен за сообраќај. Во моментов на автопатот се вршат проверки од безбедносен карактер, поради што оттаму апелираат до сите возачи да не го користат автопатот.Надлежните велат дека е затворен од безбедносни причини.Но, вистината е во парите.Откако беше пуштен во пробно возење автодрумот, рапидно опаднаа парите на патарините од Велес до Скопје. Безбедноста е во парите, а не во безбедноста.

.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *