Почетна / Избор на Уредникот / Бесплатен телефонски број за помош од попишувачи и избори

Бесплатен телефонски број за помош од попишувачи и избори

Во канцеларијата на Народниот правобранител од денес почна да функционира бесплатна телефонска линија 0800 54321 на којашто граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на нивните права за време на пописот на населението, домаќинствата и становите, како и за локалните избори што ќе се одржат во октомври.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *